DANIA GŁÓWNE / MAIN COURSE
-
59
Filet z sandacza z selerowo – orzechowym puree
podany z groszkiem cukrowym
i grillowanym borowikiem stepowym -
59
Pierś z kaczki sous-vide podana z puree z batata
z imbirem i pomarańczą oraz chrupiącymi warzywami,
duszonymi na maśle -
45
Kurczak Supreme sous-vide podany ze szpinakiem,
pieczonymi ziemniaczkami i sosem z zielonego pieprzu -
65
Pieczony filet z łososia z prażoną czarną soczewicą,
kapustą pak choi oraz sosem berneńskim -
99
Grillowany stek z polędwicy argentyńskiej
podany z pieczonymi ziemniaczkami, miksem sałat
i sosem z zielonego pieprzu -
49
Policzki wieprzowe w sosie demi glace, purée z pieczonego ziemniaka z chrzanem, oraz brukselka
-
35
Pierogi własnego wyrobu do wyboru:
ruskie, z mięsem, ze szpinakiem i serem feta, mieszane
*podawane ze smażoną cebulką
www.fabfusion.pl