PRZYSTAWKI / STARTERS 29 Grillowany oscypek na grzance, podany z marynowanym borowikiem, żurawiną i refleksem kremu balsamicznego 35 Mule w białym winie z czosnkowymi tostami 39 Carpaccio z argentyńskiej wołowiny Angus podane z rukolą, oliwą truflową i parmezanem
SAŁATKI / SALADS 35 Mix sałat z kaczką lub serem camembert podany z fasolką szparagową, papryką, selerem naciowym, zroszony dresingiem czosnkowym lub miodowo-musztardowym
PASTY / PASTAS 45 Tagliolini al nero di seppia podane z krewetkami, pomidorkami koktajlowymi oraz sosem pesto
DANIA GŁÓWNE / MAIN COURSE 65 Pieczony okoń morski podany z ratatouille i młodymi ziemniakami 39 Grillowana pierś z kurczaka podana z młodymi warzywami z wody i sosem curry-mango 49 Żeberka wieprzowe duszone w ciemnym sosie teriyaki podane z ryżem jaśminowym i grillowanymi warzywami 29 Pierogi własnego wyrobu do wyboru: ruskie, z mięsem, ze szpinakiem i serem feta lub mieszane, podawane ze smażoną cebulką
DESERY / DESSERTS 25 Lody waniliowe podane z musem pomarańczowym z dodatkiem Bacardi i sosem malinowym 19 Czekoladowe brownie podane z gałką lodów waniliowych
www.fabfusion.pl