ZUPY / SOUP 29 Zupa rybna z czarnym dorszem oraz łososiem norweskim 19 Bulion z kaczki z domowym makaronem
PRZYSTAWKI / STARTERS 47 Tatar wołowy z marynowanym żółtkiem, czipsem parmezanowym oraz sosem orientalnym 29 Grillowany oscypek serwowany z sosem żurawinowym na miksie sałat z karmelizowanym jabłkiem 39 Krewetki z chorizo duszone w czosnku i białym winie
SAŁATKI / SALADS 39 Młody szpinak z kozim serem, marynowanym burakiem, granatem, orzechami brazylijskimi i winegretem porzeczkowym 45 Sałatka Cezar z grillowanym kurczakiem, bekonem oraz dresingiem na bazie tequili 49 Młody szpinak z łososiem gravlax, chrupiącymi, warzywami oraz dresingiem tajskim na bazie mango
PASTY / PASTAS 35 Spaghetti aglie e olio z parmezanem 59 Tagliolini al nero di seppia podane z krewetkami, pomidorkami cherry oraz sosem z białego wina
DANIA GŁÓWNE / MAIN COURSE 65 Filet z sandacza z selerowo – orzechowym puree podany z groszkiem cukrowym i grillowanym borowikiem stepowym 59 Pierś z kaczki sous-vide podana z puree z batata z imbirem i pomarańczą oraz chrupiącymi warzywami, duszonymi na maśle 45 Kurczak Supreme sous-vide podany ze szpinakiem, pieczonymi ziemniaczkami i sosem z zielonego pieprzu 65 Pieczony filet z łososia z prażoną czarną soczewicą, kapustą pak choi oraz sosem berneńskim 119 Grillowany stek z polędwicy argentyńskiej podany z pieczonymi ziemniaczkami, miksem sałat i sosem z zielonego pieprzu 49 Policzki wieprzowe w sosie demi glace, purée z pieczonego ziemniaka z chrzanem, oraz brukselka 35 Pierogi własnego wyrobu do wyboru: ruskie, z mięsem, ze szpinakiem i serem feta, mieszane *podawane ze smażoną cebulką
DESERY / DESSERTS 23 Czekoladowe brownie podane z gałką sorbetu malinowego 19 Owoce podane na ciepło z kruszonką oraz gałką lodów waniliowych 25 Lody waniliowe podane z Bacardi i granitą malinową
www.fabfusion.pl